TERUG NAAR VAKMANNEN

Timmerman

Daniel – Allround Timmerman uit Breda

Daniel is ruim 5 jaar werkzaam in de bouw als timmerman waarvan 3 jaar als zzp.
We kunnen Daniel scharen onder een van onze top zzp en ambassadeur voor ons als T Bouw in zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. Hij is zeer communicatief vaardig en dat hoor je ook telkens terug van verschillende opdrachtgevers. Inmiddels is Daniel al weer ruim een jaar via ons aan het werk en heeft tussentijds ook eigen werk naast onze opdrachten.

“Wat het werk in de bouw zo mooi maakt voor mij,  is dat je daadwerkelijk iets maakt. Aan het eind van de dag of de klus, is er een meetbaar eindresultaat wat ook nog eens met de hand gemaakt is.”

Daniel is zeer vaardig en zelfstandig werkend in verbouw,  afbouw en staat altijd voor een goede communicatie met de klant of opdrachtgever.
“Vooral in de afbouw fase is het blijven afstemmen en overleggen belangrijk heb ik gemerkt.”

Heb je een bijzondere (grappige) ervaring tijdens het werk die je wilt delen:
“Ik werkte met mijn vaste maat toen nog  voor een timmerfabriek en we hadden een aantal kozijnen geplaatst bij een nogal vervelende klant.  We hadden die avond een bedrijfsuitje en we waren blij dat alle kozijnen er netjes in stonden en dat we weg konden. Het bedrijfsuitje werd een nachtje doorhalen in Breda, want we waren de dag erna toch vrij… dachten we. Toen we om 05:00 uur naar de taxi’s waggelde zag ik een berichtje van die vervelende klant hoe laat we er zouden zijn voor de binnenafwerking. Onze opdrachtgever was even vergeten te melden dat we ook de dagkanten zouden aftimmeren en nieuwe vensterbanken moesten maken! Gereedschap lag nog op de klus dus we zijn maar gelijk doorgereden met de taxi en de klus afgemaakt. Ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik naar huis kon!”

Op welk project ben je het meest trots:
“Voor een particulieren klant mocht ik 2 jaar geleden meewerken aan een totaalrenovatie van een oude woonboerderij. Een klus met veel mooi timmerwerk.”

We hebben Daniel gevraagd hoe hij het vindt om via ons te werken:
“Ik ben erg te spreken over T Bouw. Ze komen afspraken na, zijn proactief en denken mee met de zzp. Vooral het eerste is helaas nog wel eens anders in de bouw.

Voor toekomstige opdrachtgevers die een hele goede timmerman zoeken in de regio Breda:
Daniel is een Representatieve en communicatief vaardige timmerman die zelfstandig kan werken. Zijn voorkeur gaat uit naar renovatie en verbouwingen. Met grote nieuwbouwprojecten maak je hem niet blij en hier ligt ook niet zijn kracht. Hij beschikt over een eigen bus met hand en elektrisch gereedschap en werk het liefst in regio Breda.

Op dit moment is Daniel werkzaam op een project bij een andere opdrachtgever van ons, maar mocht je interesse hebben om een van onze andere zzp vakmannen in te zetten kan je altijd contact met ons opnemen natuurlijk.

DETAILS:

  • Type vakman: Allround Timmerman
  • Omgeving: Breda
  • Specialismen: Verbouw,  afbouw en een goede communicatie met de klant of opdrachtgever

Timmerman VAKMANNEN

Arnoud - Allround timmerman uit Maarssen

Arnoud – Allround Timmerman uit Maarssen

Ik ben een creatieve timmerman met diverse disciplines. Ik werk al 20 jaar in de bouw.

LEES MEER

Daniel – Allround Timmerman uit Breda

Daniel is ruim 5 jaar werkzaam in de bouw als timmerman waarvan 3 jaar als zzp. We kunnen Daniel scharen onder een van onze top…

LEES MEER