TERUG NAAR VAKMANNEN

Timmerman

Arnoud – Allround Timmerman uit Maarssen

Ik ben een creatieve timmerman met diverse disciplines. Ik werk al 20 jaar in de bouw. Van opleveren woonwijken tot particuliere bouw en doe dit als zelfstandige.

Ik wil iets creëeren en dat kan heel goed in de bouw. Soms van begin bij de opdrachtgever om een idee tot het werkelijkheid te maken. Wat ik belangrijk hierin vind is het meedenken en luisteren maar ook aanvullen met de kennis die ik heb. Hier is ervaring en technisch kennis vergaren belangrijk. Mijn vaardigheden zitten hem ook nauwkeurig werken en diverse werken eigen maken.

Er verandert veel met veel nieuwe ontwikkelingen en hiervan op de hoogte blijven is goed. Je merkt wel dat je aan het werk wil blijven en daarvoor is mijn samenwerking met T Bouw belangrijk.  Zij doen precies het gedeelte wat tijd kost en daarbij al filteren wat voor mij geschikt is. Ik kan mijn eigen klussen zo heel goed combineren met opdrachtgevers op lange termijn. Van beide kanten goed communiceren is heel belangrijk en maakt ook die kant van het werk leuk.

Zo vind ik communiceren met klanten/opdrachtgevers veel duidelijkheid geven en maakt het voor klanten ook inzichtelijk hoe de bouw verloopt.  Zo maakt het wijzigingen of inzichten voor beide duidelijk. Nu zit hier ook mijn kracht maar er moet wel gewerkt worden.
Zo kun je beginnen met een badkamer renoveren en na verloop van tijd het hele huis verbouwd hebben.  Dit heeft ook te maken met vertrouwen.

Op dit moment is Arnoud werkzaam op een project bij een andere opdrachtgever van ons, maar mocht je interesse hebben om een van onze andere zzp vakmannen in te zetten kan je altijd contact met ons opnemen natuurlijk.

DETAILS:

  • Type vakman: Allround Timmerman
  • Omgeving: Maarssen
  • Specialismen: Aftimmer- en interieurwerk
Arnoud - Allround timmerman uit Maarssen

Timmerman VAKMANNEN

Daniel – Allround Timmerman uit Breda

Daniel is ruim 5 jaar werkzaam in de bouw als timmerman waarvan 3 jaar als zzp.

LEES MEER
Patryk - betontimmerman uit Den Haag

Patryk – Allround Timmerman uit Den Haag

Patryk is een echte allround timmerman van Poolse afkomst en inmiddels al weer ruim 5 jaar in Nederland aan het werk in de bouw.

LEES MEER