Intercedent

T Bouw groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken. Jij kan je mannetje staan, gaat geen uitdaging uit de weg en je durft creatief te zijn. Voor zowel de opdrachtgever als ZZP ben je een fijn aanspreekpunt en je zet altijd nèt dat stapje extra. Bij een gezellige BBQ of kerstborrel proost je op een succesvolle periode en leer je de ZZP’ers nog wat beter kennen. Met collega’s spar je graag over nieuwe werkprocessen en klets je graag nog even na wanneer de tassen weer zijn ingepakt. Zie je dit al helemaal voor je? Bouw jij graag mee aan een snel groeiend bedrijf? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en behouden van een warm netwerk aan ZZP’ers en opdrachtgevers in de bouw. Na een telefonische intake nodig je die ervaren vakman uit op kennismaking, om zo, onder het genot van een kop koffie, te bekijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Voor welk project komt hij graag zijn bed uit en waarin levert hij topkwaliteit? Nadat je zijn beschikbaarheid en documenten hebt gecontroleerd, kijk je welk project het beste bij hem past. Bij wederzijdse interesse plan je een kennismaking bij de opdrachtgever in en schakel je regelmatig met hun. Ging de intake naar verwachting? Welke aanvullende afspraken maken we met elkaar? Kunnen we nog in andere behoeftes voorzien? Omdat jij goed met beide partijen meedenkt en snel schakelt, bouw jij mee aan een langdurige en fijne samenwerking.

Over jou:
– Je bent fulltime beschikbaar;
– Bent gastvrij, kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen;
– Je bent een fijne collega waar je zowel mee kan sparren als lachen;
– Je bent gedreven om het beste resultaat te bereiken voor opdrachtgever en ZZP’er;
– De Engelse taal is voor jou geen probleem.

We zoeken een nieuwe collega voor zowel de regio Tilburg als Leiden/Den Haag.

~ arbeidsvoorwaarden in overleg.

Hebben we zojuist de job voor jou omschreven? Laat dan snel een reactie achter of neem contact met ons op via 013-7811111 (WhatsApp ook mogelijk)