TERUG NAAR OPDRACHTEN

Timmerman monteur dakkapellen Noord Brabant

Ben jij een volwaardig timmerman en ben jij wat wij zoeken voor deze toffe en uitdagende opdracht? Zou je graag voor lange termijn aan de slag willen bij een snel groeiende organisatie en ben je vooral ook niet bang voor hoogtes?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het plaatsen van prefab dakkapellen bij particuliere klanten. Het is dan ook belangrijk dat je naast dat je een geode timmerman bent ook representatief, vriendelijk en communicatief sterk bent. Je bent tenslotte het visitekaartje van jezelf en de opdrachtgever.

Je gaat dagelijks een dakkapel plaatsen op locatie. De kapel wordt op de zaak geladen en naar de werklocatie gereden. Dit kan met een grote bus of aanhanger (rijbewijs BE is dan ook wel handig). Eenmaal aangekomen bij het werk maak je volgens tekening een gat in het dak (stelt de klant even gerust ;)) Plaatst de benodigde balken en volgens schema komt de (eigen) kraan op locatie en hijst de dakkapel netjes op zijn plek. Vervolgens monteren jullie binnen en buiten alles netjes af en na het afvoeren van het materiaal rijden jullie weer richting huis. Als je eenmaal goed ingewerkt bent kan een dag soms korter zijn dan 8 uur maar blijven de verdiensten gelijk.

Details
Periode: per direct, voor lange termijn
Werkzaamheden: prefab dakkapellen plaatsen
Verdiensten: een stevig dagtarief, wekelijkse facturatie

Vereisten
– KVK registratie als ZZP in de bouw
– VCA
– Minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandig timmerman
– Ervaring met dakkapellen is een pre maar geen must
– Beheersing van de Nederlandse taal

Denk jij bij deze vacature, jullie zoeken mij? Laat dan snel hier een reactie achter of neem contact met ons op via 071-7811111 (WhatsApp ook mogelijk)

Direct reageren


   

  REAGEER OP DEZE OPDRACHT

  IN HET KORT

  Functie: timmerman monteur dakkapellen
  Locatie: Noord Brabant
  Verdiensten: 5500 - 6000 per maand
  Werkzaamheden: Montage Prefab Dakkapellen
  Periode: Per direct voor langere periode

  REAGEER OP DEZE OPDRACHT