TERUG NAAR OPDRACHTEN

Schilder Leiden – Den Haag

Ben jij een allround schilder uit de regio Zuid Holland die nog op zoek is naar een nieuwe uitdaging ?? dan hebben we per direct een langdurig project voor je klaarliggen.



We zoeken per direct een ervaren schilder in de regio van Den Haag, Leiden en Voorschoten die aan de slag wilt met afwisselende projecten. Het werk is erg wisselend omdat er zowel luxe villa’s als het opknappen van huurwoningen of nieuwbouwwoningen. Het zijn projecten bij particulieren, bedrijfspanden en bij Verenigingen Van Eigenaren.



Je werkt regelmatig bij particulieren dus je moet communicatief vaardig en representatief zijn. Er zijn staan genoeg projecten klaar om direct mee te beginnen en als het goed bevalt mag je voor langere tijd blijven. Als je graag samen met je maat werkt is dat ook geen probleem een koppel is ook welkom.



Werkzaamheden:
Schilderen binnen en buiten, sausen, schuren, gronden, lakken, spuitwerk, kitten en houtrotreparaties  in de nieuwbouw en renovatie. De projecten zijn zowel zakelijk als particulier en varieert van kleine projecten tot grootschalig.



Vereisten:
– Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als schilder
– Je hebt eigen vervoer en gereedschap
– Je hebt een VCA of je bent bereid om een VCA te behalen
– Je bent een zzp’er
– Je bent representatief en spreekt goed Nederlands



Wat kun je van ons verwachten:
– Een goed tarief (op basis van ervaring)
– Iedere 10 werkdagen uitbetaald
– Projecten voor langere tijd
– Snelle communicatie



Over T Bouw
Werken via T Bouw betekent dat je er niet alleen voor staat als ZZP! Er staat een mooi team voor je klaar die zorgt voor tijdige betalingen en een goed gevulde agenda. Daarnaast proosten we graag met jou samen, wanneer het weer veilig kan, tijdens onze zomerse BBQ of knusse kerstborrel op een mooie samenwerking. Zo leer je ons en andere ZZP’ers in deze branche beter kennen.


REAGEER OP DEZE OPDRACHT

IN HET KORT

Functie: Schilder
Locatie: Leiden - Den Haag
Verdiensten: €1200 - €1400 per week
Werkzaamheden: Allround schilderwerkzaamheden
Periode: Per direct voor langere tijd

REAGEER OP DEZE OPDRACHT