TERUG NAAR VAKMANNEN

Patryk – Allround Timmerman uit Den Haag

Patryk is een echte allround timmerman van Poolse afkomst en inmiddels al weer ruim 5 jaar in Nederland aan het werk in de bouw. Daarvoor was hij ook al 5 jaar actief in de bouwsector in Polen en is afgestudeerd aan een bouwschool in het beroep van timmerman.

Naast vakman in alle facetten van de bouw als allround timmerman is Patryk zeer communicatief vaardig in niet alleen Nederlands maar ook in het Duits, Engels en natuurlijk Pools.

We kennen hem als een zeer betrouwbare timmerman die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij is meer dan vaardig in alleĀ  betonwerkzaamheden, systeembekisting (noe, doka), ruwbouw, prefab, funderingen etc. tot aan aftimmerwerk. Maar in zijn eigen woorden: “liever betonwerkzaamheden want aftimmerwerk is eigenlijk een te rustig klusje”

Patryk is beschikbaar als koppel samen met zijn neef Filip en samen is het een top duo. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en zijn echt geharde bouwmannen die waarmaken wat ze zeggen. Ze komen met een bus vol professioneel gereedschap en een meer dan gezonde werklust.

We hebben Patryk gevraagd hoe hij het vindt om via ons te werken:
“Mijn samenwerking met T- bouw duurt bijna 2 jaar. Ik ben erg blij met de samenwerking ze zijn erg behulpzaam en ik heb me nooit in de steek gelaten gevoeld. Projecten op tijd, geld op tijd en vooral leuke sfeer.”

Op dit moment is Patryk werkzaam op een project bij een andere opdrachtgever van ons, maar mocht je interesse hebben om een van onze andere zzp vakmannen in te zetten kan je altijd contact met ons opnemen natuurlijk.

DETAILS:

  • Type vakman: Allround Timmerman (voorkeur beton)
  • Omgeving: Den Haag
  • Specialismen: betonwerkzaamheden, systeembekisting (noe, doka), ruwbouw, prefab, funderingen etc.
Patryk - betontimmerman uit Den Haag

VAKMANNEN

Vitali - zzp timmerman Rotterdam

Vitali – Allround Timmerman uit Rotterdam

Vitali zit al ruim 15 jaar in de bouw en is al 9 jaar weer zzp.

LEES MEER
Patryk - betontimmerman uit Den Haag

Patryk – Allround Timmerman uit Den Haag

Patryk is een echte allround timmerman van Poolse afkomst en inmiddels al weer ruim 5 jaar in Nederland aan het werk in de bouw. Daarvoor…

LEES MEER